• GRATIS VERZENDING
    binnen Nederland vanaf €50
  • +31 (0)46 - 45 15 034
    Ma - Za: 9:30 - 18 uur
  • VEILIG BETALEN
    Via Pay.nl
Cruyff Pep Jr.-White Sport 30-39
Cruyff Pep Jr.-White Sport 30-39 Cruyff Pep Jr.-White Sport 30-39 Cruyff Pep Jr.-White Sport 30-39 Cruyff Pep Jr.-White Sport 30-39

Cruyff Sneaker Pep Jr. Wit

Niet op voorraad

CC1512.05335142
Wit

Normale prijs: € 69,95

Special Price € 41,97

Product informatie
Deze Pep Jr. is een wit leren sneaker uit de jongenscollectie van Cruyff Classics. Opvallend is de rood/blauwe streep aan de zijkant van de schoen en de handtekening van Johan Cruyff. Op de lip van de tong en aan de hielbies staat een merkopdruk en logo. Deze sneaker heeft een dikkere rubberen zool en de binnenzool is uitneembaar.
Gratis verzending vanaf € 50,-

Uw bestelling wordt binnen 3 werkdagen (indien besteld voor 15:00 uur) door PostNL bij uw thuis geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt de bestelling de volgende werkdag nogmaals aangeboden.

U kunt er ook voor kiezen de bestelling af te halen in onze winkel te Sittard.

Verzendkosten:

Bestellingen worden vanaf €50,- kosteloos geleverd in Nederland. Voor bestellingen onder de € 50,- worden € 4,95 verzendkosten bij gerekend. Voor bestellingen uit het buitenland berekenen wij € 7,50 aan portokosten.

Hoe retourneren?

Mocht het online gekochte artikel niet aan uw verwachtingen voldoen, dan kunt u het tot 14 dagen na afleverdatum retour sturen. Wij accepteren enkel onbeschadigde en ongedragen artikelen in de originele doos met etiketten. U kunt uw pakket bij het dichtstbijzijnde postkantoor afgeven om retour te zenden. Of u brengt de artikelen retour in onze winkel op het adres Bormans Modeschoenen Steenweg 27 - 29 - 6131 BB Sittard.

Bij afgifte van uw pakket ontvangt u daarvan een bewijs, zorg ervoor dat u dit bewijs goed bewaart. In het geval van vragen over uw retourzending kunnen wij om dit bewijs vragen om te onderzoeken wat de status van uw retourzending is.

Risico en kosten van een retourzending zijn altijd voor uw eigen rekening.

Wanneer wij uw retourzending hebben ontvangen en gecontroleerd, streven wij ernaar het door ons verschuldigde bedrag binnen 5 werkdagen terug te storten op uw bank-, giro- of creditcard rekening. Beschadigde artikelen worden in overleg retour genomen met eventueel inhouding van een redelijke schadevergoeding.