• GRATIS VERZENDING
    binnen Nederland vanaf €50
  • +31 (0)46 - 45 15 034
    Ma - Za: 10 - 18 uur
  • VEILIG BETALEN
    Via Pay.nl
UGG I Sparrow Pendleton CHE XS-S
UGG I Sparrow Pendleton CHE XS-S UGG I Sparrow Pendleton CHE XS-S UGG I Sparrow Pendleton CHE XS-S UGG I Sparrow Pendleton CHE XS-S

UGG I Sparrow Pendleton Chestnut

Niet op voorraad

1009712I-CHE
Multi
€ 69,95
Product informatie
UGG Sparrow babyschoentjes zijn een aanwinst voor de collectie kinderschoenen van UGG Australia. De slofjes zijn gemaakt van geel-bruin textiel met een zig-zag print. De buiten- en binnenkant van de schacht gevoerd zijn met UGG pure schapenwol en met fleece in de rest van de bootie. Dankzij de heerlijke voering houden deze stoere Ugg's de voetjes heerlijk warm!
De soepele rubberen zool zorgt er voor dat het voetje goed kan bewegen en geeft ook een beetje extra grip. Dankzij de klittenband sluiting zijn de UGG schoentjes gemakkelijk aan te trekken.
Gratis verzending vanaf € 50,-

Uw bestelling wordt binnen 3 werkdagen (indien besteld voor 15:00 uur) door PostNL bij uw thuis geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt de bestelling de volgende werkdag nogmaals aangeboden.

U kunt er ook voor kiezen de bestelling af te halen in onze winkel te Sittard.

Verzendkosten:

Bestellingen worden vanaf €50,- kosteloos geleverd in Nederland. Voor bestellingen onder de € 50,- worden € 4,95 verzendkosten bij gerekend. Voor bestellingen uit het buitenland berekenen wij minimaal € 7,50 aan portokosten.

Hoe retourneren?

Mocht het online gekochte artikel niet aan uw verwachtingen voldoen, dan kunt u het tot 14 dagen na afleverdatum retour sturen. Wij accepteren enkel onbeschadigde en ongedragen artikelen in de originele doos met etiketten. U kunt uw pakket bij het dichtstbijzijnde postkantoor afgeven om retour te zenden. Of u brengt de artikelen retour in onze winkel op het adres Bormans Modeschoenen Steenweg 27 - 29 - 6131 BB Sittard.

Bij afgifte van uw pakket ontvangt u daarvan een bewijs, zorg ervoor dat u dit bewijs goed bewaart. In het geval van vragen over uw retourzending kunnen wij om dit bewijs vragen om te onderzoeken wat de status van uw retourzending is.

Risico en kosten van een retourzending zijn altijd voor uw eigen rekening.

Wanneer wij uw retourzending hebben ontvangen en gecontroleerd, streven wij ernaar het door ons verschuldigde bedrag binnen 5 werkdagen terug te storten op uw bank-, giro- of creditcard rekening. Beschadigde artikelen worden in overleg retour genomen met eventueel inhouding van een redelijke schadevergoeding.