• GRATIS VERZENDING
    binnen Nederland vanaf €50
  • +31 (0)46 - 45 15 034
    Ma - Za: 10 - 18 uur
  • VEILIG BETALEN
    Via Pay.nl
UGG Scuffette Pendleton CHE 36-41
UGG Scuffette Pendleton CHE 36-41 UGG Scuffette Pendleton CHE 36-41 UGG Scuffette Pendleton CHE 36-41 UGG Scuffette Pendleton CHE 36-41

UGG Scuffette Pendleton Chestnut

Niet op voorraad

1010231-CHE
Multi
€ 99,95
Product informatie
UGG heeft samen met Pendleton gewerkt aan een bijzondere collectie waarin de gezamenlijke inzet voor kwaliteit en het rijke verleden van beide merken naar voren komen. Een speciaal patroon geïnspireerd op de bergen en stranden van Zuid-Californië, waar UGG werd opgericht, geeft diepte en structuur aan deze Scufette van beperkte oplage.
Het bovenwerk is gemaakt van een wollen textiel van Pendleton met een speciaal voor UGG ontworpen motief. De voering en de binnenzool zijn van heerlijk zachte sheepskin, dat voelt lekker zacht aan en houd je voeten perfect op temperatuur.
Gratis verzending vanaf € 50,-

Uw bestelling wordt binnen 3 werkdagen (indien besteld voor 15:00 uur) door PostNL bij uw thuis geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt de bestelling de volgende werkdag nogmaals aangeboden.

U kunt er ook voor kiezen de bestelling af te halen in onze winkel te Sittard.

Verzendkosten:

Bestellingen worden vanaf €50,- kosteloos geleverd in Nederland. Voor bestellingen onder de € 50,- worden € 4,95 verzendkosten bij gerekend. Voor bestellingen uit het buitenland berekenen wij minimaal € 7,50 aan portokosten.

Hoe retourneren?

Mocht het online gekochte artikel niet aan uw verwachtingen voldoen, dan kunt u het tot 14 dagen na afleverdatum retour sturen. Wij accepteren enkel onbeschadigde en ongedragen artikelen in de originele doos met etiketten. U kunt uw pakket bij het dichtstbijzijnde postkantoor afgeven om retour te zenden. Of u brengt de artikelen retour in onze winkel op het adres Bormans Modeschoenen Steenweg 27 - 29 - 6131 BB Sittard.

Bij afgifte van uw pakket ontvangt u daarvan een bewijs, zorg ervoor dat u dit bewijs goed bewaart. In het geval van vragen over uw retourzending kunnen wij om dit bewijs vragen om te onderzoeken wat de status van uw retourzending is.

Risico en kosten van een retourzending zijn altijd voor uw eigen rekening.

Wanneer wij uw retourzending hebben ontvangen en gecontroleerd, streven wij ernaar het door ons verschuldigde bedrag binnen 5 werkdagen terug te storten op uw bank-, giro- of creditcard rekening. Beschadigde artikelen worden in overleg retour genomen met eventueel inhouding van een redelijke schadevergoeding.